top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Ett subtilt fenomen som kan ställa till det i team

Faktum är att fenomenet kan ställa till det i alla domäner, även i den privata.

I den här videon diskuterar jag begreppet tankeläsning, det vill säga hur vi på ett mindre funktionellt sätt förhåller oss till andra i nutid. Fenomenet har två kusiner, nämligen vi hur vi förhåller oss till historien respektive framtiden. Blir du nyfiken på det hittar du tre länkar nedan och i nästa inlägg knyter jag ihop det hela under rubriken Verklighetsbaserat beslutsfattande. Sitter du i en ledningsgrupp kanske du är intresserad av det. 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.
248 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page