top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Förändringsledning - det är mycket nu

I dagens video reflekterar jag över utmaningar i förändringsprocesser.


Ibland kan jag fundera på om jag uttrycker självklarheter, alla vet väl redan detta. Men jag får regelbundet bevis på att kunskapen inte tillämpas, här är mitt senaste exempel. Därför påminner jag om vad du kan tänka på i förändringsprocesser.


Ladda gärna ner min kostnadsfria guide:

Vad ingen har berättat om förändringsledning


Är du nyfiken på mer om förändring kan du läsa:

Förändringsledning - trassla inte till det

Förändringsprocesser och skräckscenarion

Så här stor andel av förändringsinitiativ misslyckas

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


#michaelsoderling #förändring #organisation #ledarskap


188 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page