top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Förändringsledning - det är mycket nu

I dagens video reflekterar jag över utmaningar i förändringsprocesser.


Ibland kan jag fundera på om jag uttrycker självklarheter, alla vet väl redan detta. Men jag får regelbundet bevis på att kunskapen inte tillämpas, här är mitt senaste exempel. Därför påminner jag om vad du kan tänka på i förändringsprocesser.


Ladda gärna ner min kostnadsfria guide:


Är du nyfiken på mer om förändring kan du läsa:

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.193 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page