Integritetspolicy​

1 Integritetspolicy och behandling av personuppgifter

Denna policy avseende integritet och marknadsföring (”Integritetspolicy”) beskriver hur Michael Soderling AB, org.nr 559147-0371, Årgångsgatan 1, 117 57 Stockholm, e-post michael@msoderling.com, samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt visar hur Michael Soderling AB säkerhetsställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.


Genom att använda webbplatsen, samtycker du till att Michael Soderling AB behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs på denna sida.

Vi strävar efter att informationen här på webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. När du besöker webbplatsen gör du det som anonym användare. Din webbläsare skickar dock automatiskt information om vilken typ av dator och vilket operativsystem du använder.

2  Hantering av personuppgifter

 

2.1 Hur vi samlar in dina personuppgifter genom att använda olika metoder såsom:

o   Direktkontakt: Du kan exempelvis ge oss dina personuppgifter genom att fylla i formulär på webbplats eller kommunicera via brev, 
     telefon, e-post eller när du:

o   köper produkter och tjänster

o   skapar ett eventuellt konto på vår webbplats

o   börjar prenumerera på någon tjänst (t.ex. e-postutskick)

o   ber om att vi ska skicka information eller marknadsföring till dig

o   deltar i en undersökning, kampanj eller tävling

o   ger mig/oss feedback

o   Automatiserad insamling:

När du besöker vår webbplats kan vi automatiskt samla in tekniska uppgifter om enheten du använder, din sökhistorik på vår webbplats och användarmönster. Dessa uppgifter samlar vi in genom att använda oss av kakor (cookies), serverloggar och liknande teknik. Vi kan också samla in uppgifter om du besöker andra sidor som använder våra kakor. 

o   Tredjepartstjänster eller offentliga källor:

Vi kan få uppgifter om dig genom olika tredjepartstjänster och offentliga källor såsom:

o   tekniska uppgifter från tjänster såsom Infusionsoft/Keap, baserade utanför EU

o   analysverktyg såsom Google baserade utanför EU

o   annonsverktyg såsom Google och Facebook baserade utanför EU

o   kontakt-, betalnings- och transaktionsuppgifter från leverantörer av tekniska, betalnings- och leveranstjänster såsom  Infusionsoft/Keap och Stripe baserade utanför EU

o   kontakt- och identitetsuppgifter från leverantörer såsom LinkedIn, Hitta.se och Allabolag.se baserade inom EU

o   offentliga kontakt- och identitetsuppgifter från myndigheter såsom Bolagsverket baserade inom EU

o   Vi använder underleverantörer för vissa tjänster och de leverantörerna måste även följa de regler som gäller för personuppgiftshantering.

De är så kallade personuppgiftsbiträden. Vi har för närvarande följande personuppgiftsbiträden:

Google Inc.: (Google G Suite, Google Analytics) Data kan lagras utanför EU. Google är anslutna till EU-U.S. och Swiss-U.S. Privacy Shield Framework och har fått bekräftat av europeiska dataskyddsmyndigheter att deras kontrakt och överföring av uppgifter följer GDPR.https://policies.google.com/privacy?hl=sv

I sociala medier: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube. Hemsida: WIX. Data de hanterar kan komma att lagras i USA. Se policy för respektive sociala media du väljer att använda.

För personbedömning: https://www.cubiks.com/

 

3 Cookies

Webbplatsen använder så kallade cookies, för att underlätta enskilda användares aktiviteter. Dessa cookies används för att anpassa upplevelsen för dig som användare samt samla information om hur webbplatsen används. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Det kan dock innebära att viss funktionalitet på webbplatsen begränsas.

På den här webbplatsen används cookies till:

Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies (textfiler som placeras på din dator/enhet) för att kunna analysera hur du använder webbplatsen. Informationen som genereras genom din användning av webbplarsen (inklusive IP-adress för din enhet) kan komma att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google använder denna information i syfte att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbplatsen för Michael Soderling AB och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbplatsen. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. https://policies.google.com/privacy?hl=sv

 

4 Facebook pixel

Vi använder så kallade pixlar, som kommer från andra nätverk som Google och Facebook. Dessa pixlar används för att få information om dig och dina surfvanor på webbplatsen. Denna information kopplas ihop med ditt Facebook-konto men tvättas innan vi ser den. Det innebär att vi inte har tillgång till exakt vad en enskild person har gjort på hemsidan, däremot har vi tillgång till hur olika segment har använt tjänsterna. Detta gör vi för att lättare kunna erbjuda våra tjänster till dem som besökt oss, samt för att hitta nya målgrupper med liknande rörelsemönster på internet.

Se https://www.facebook.com/legal/terms https://www.facebook.com/policies/cookies/ https://www.facebook.com/about/privacy/update

 

5 Tredje parts webbplatser

Michael Soderling AB ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser, inte heller när du hänvisas till dem via länk eller på annat sätt hänvisas till andra webbplatser som har koppling till Michael Soderling AB.

6 Ändringar

Michael Soderling AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy. Det är därför lämpligt att besöka denna sida regelbundet för att ta del av dem.

Prenumerera på min blogg och nyheter

MICHAEL SODERLING AB

Besöksadress: Hichtechbuilding, Sergelgatan 14, Stockholm.

Tel: + 46 72 188 48 90
e-mail:  michael@msoderling.com

  • Gray Edin Ikon

COPYRIGHT © 2020, Michael Soderling AB. Design: dandenell.se , Foto: peterknutson.se