top of page

Lyssna på fördjupande samtal om ledarskap

Använd denna.png
anders1_edited.png

1. Anders Rehn,
VD på FASAB

Anders berättar om hur han arbetar med förändringsledning i IT-projekt. Vi dyker också ner i kommunikation, ledningsgruppsarbete och vikten av tydliga ansvar och mandat.  

pia2.png

2. Pia Alm Böö,
skolchef på Campus Nyköping

Pia berättar om sin ledarfilosofi som hon benämner kliniskt kärleksfull. Vi får dessutom ta del av tips om förändringsledning och ett konkret råd om hur man kan hantera sin inre kritiker.

Avsnitt4Anja.png

3. Anja Dahlstedt,
kultur- och fritidsdirektör på Huddinge kommun

Anja berättar om att inför drygt 200 medarbetare företräda ett mycket tufft beslut som hon inte själv fattat. Vi pratar också om att ta sin auktoritet och vikten av att vara en chef med förnuft och känsla.  

IMG_8536 – Redigerad.png

4. Anders Selström, avdelningschef på Trafikverket 

Anders berättar om hur det är att styra och leda mycket stora infrastrukturprojekt som löper över flera år. Vi får också höra om vikten av en organisationskultur som präglas av stolthet och arbetsglädje.

sophia.png

5. Sofia Campos,
senior HR-consultant på &Partners

Sofia berättar om hur hon stöttar chefer i svåra samtal. Vi fördjupar oss också i hur man kan tänka om samspelet mellan grupp och individ samt vad som kännetecknar framgångsrika ledningsgrupper. 

helj.png

6. Tobias Helj Nilsson, VD på Helj

Tobias berättar om sin idé om ledarskap som att ta ansvar. Vi pratar också om vikten för chefer att vara insatta verksamheten och hur man kan hantera oroliga människor i förändring.

siv7.png

7. Siw Lidestål,
Socialchef

Siw berättar om att jobba i en politiskt styrd organisation. Vi utforskar också förändringsledning samt att i chefsrollen sortera och prioritera i alla krav som ställs på en.

bottom of page