top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

”Det är lika intressant varje gång”

Citatet kommer från en direktör som var överordnad chef i ett antal trepartssamtal som vi genomförde med hennes underställda chefer.


Jag inledde varje trepartssamtal med att rita upp den modell jag pratar om i videon och jag sa till slut ”ja, förlåt att du nu behöver höra det här för femte gången…” men hon viftade vänligt bort min ursäkt. Jag tänker att skälet var att det jag pratar om är något som man ständigt behöver påminna sig om. Plus att det är relevant för varenda chef och medarbetare som funderar på varför det ibland är svårt att leverera som önskat.Det här harmoniserar med mitt mantra om organisations- och ledarskapsutveckling och har du inte redan gjort det rekommenderar jag dig att kolla in min kostnadsfria guide Organisationsutveckling: Hitta förbättringspotentialen.


Dessutom rekommenderar jag dig att ta del av ett helt nytt koncept inom organisations- och ledarskapsutveckling som du hittar här.

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


254 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page