top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Fortsätt jobba på semestern!

I alla fall med kommunikationen.


Förvisso skriver jag blogginlägg i en professionell kontext men många av tipsen är lika tillämpliga privat. I din ledningsgrupp likaväl som i din familj vill du ha ett klimat där ni lockar fram det bästa ur varandra, fattar kloka beslut och visar omtanke.


I videon diskuterar jag några metoder du kan tillämpa för det ändamålet och du kommer att förstå dem omedelbart. Att behärska dem kan dock kräva lite träning men som tur är kommer strax semestern så du kan tillämpa detta på nära och kära.


Med det här inlägget tar jag paus och återkommer med nya blogginlägg i augusti. Ha en skön och kommunikativ sommar!Om du vill fördjupa dig

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


147 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page