top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Hur du får ett bra ledarprogram

Ett bra program är så mycket mer än innehållet.


Upplägget tar höjd för att det som cheferna tar till sig på utbildningen inte bara blir intressanta lärdomar utan också omsätts praktiken. I videon ger jag dig mitt bästa exempel på ett genomfört ledarprogram och varför det blev framgångsrikt.

Om du vill veta mer kan du läsa

Få ledarprogrammet att flyga

Ledar(skaps)utveckling


Du kan också ta del av min kostnadsfria guide: Säkerställ avkastning på din investering i ledarskaps- och organisationsutveckling.

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


#michaelsoderling #ledarskap #organisation

187 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page