top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Ledarskapsutveckling: Ny kostnadsfri guide


Vad avgör om din satsning på ledarskapsutveckling blir en utgift eller en investering som ger avkastning?


Svaret beror på hur du navigerar i ett antal vägval som du ställs inför när du överväger satsningen. Sammantaget bildar dessa vägval en komplexitet som det kan vara lätt att gå vilse i. Därför har jag i min nyskrivna guide Säkerställ avkastning på din investering i ledarskapsutveckling brutit ner komplexiteten så att du kan undvika de onödiga felsteg som jag ser lite för ofta ute i verkligheten.


När du tar del av tipsen kommer du att få syn på en förvånande paradox och du kan fundera på i vilken utsträckning paradoxen gäller dig och din organisation. Här hittar du ditt exemplar av guiden. Om du vill dela guiden med dina internationella kollegor finns en version på engelska här.

 

Det här blogginlägget kommer inom ramen för en konceptutveckling som bygger på 13 års funderingar på hur man kan öka träffsäkerheten i ledarskaps- och organisationsutveckling. I konceptet ingår ett helt nytt verktyg som jag tagit fram. Läs mer här.

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


189 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page