top of page
  • Skribentens bildMichael Soderling

Utveckla organisationen eller ledarskapet?

Den vanligaste förfrågan jag får rör att utveckla ledarskap


Det kan gälla exempelvis en ledningsgrupp, individuella chefer eller en ledarutbildning och det går förstås att jobba med och ger bra effekt. Men i videon resonerar jag i tre minuter om en ännu bättre fråga att ställa.Om du blir inspirerad och vill få mer insikt i hur du kan tänka kring din organisation rekommenderar jag den här videon.

Om du vill djupdyka laddar du ner min kostnadsfria guide som hjälper dig att identifiera förbättringspotentialen i organisationen.

 

De som vänder sig till mig är företagsledare, ledningsgrupper och ledare som vill realisera potentialen i organisationen och nå extraordinära resultat. De vänder sig till mig eftersom jag transformerar individer, grupper och organisationer.


122 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page